yoga 5

Na en paar behandelingen zul je en zullen jullie meer balans en innerlijke rust ervaren. Wat je meeneemt in de relatie en de eventuele gesprekken. 

Door Yoga en therapie te combineren ontwikkel je een sterker zelfbesef, een krachtiger ego, een toename van emotionele balans en meer inzicht, waardoor veel mensen de conncetie tussen lichaam en geest beter gaan begrjipen en op een meer krachtige en liefdevolle manier naar elkaar kunnen kijken en met elkaar kunnen communiceren.

De yogalessen zijn een mooie aanvulling op je lopende behandeling, maar Yoga is een belangrijk middel voor zelfzorg op mentaal, emotioneel en fysiek vlak.

In ons dagelijkse leven focussen we ons vooral op de wereld om ons heen. Yoga helpt om je blik naar binnen te richten en te leren luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft.kunnen ook preventief of na afronding van je herstelproces ingezet worden.

Ons zelfgevoel ligt verankerd in een vitale verbinding met ons lichaam. We kunnen onszelf niet écht kennen als we onze fysieke gewaarwordingen niet kunnen voelen of interpreteren. Wanneer we met die fysieke gewaarwordingen overweg kunnen, kunnen we ons op een prettige manier door het leven begeven.

Yoga kan helpen om je te verzoenen met je innerlijke ervaringen en van daaruit nieuwe handelingspatronen te ontwikkelen. Denk hierbij aan ontspanning, vitaliteit en (zelf)vertrouwen. Yoga is hiermee behulpzaam in het voorkomen van psychische klachten, ondersteunend bij helende therapieprocessen en het voortduren van behaalde resultaten in de therapie. Kortom: yoga helpt je bij het onderhouden van een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Yoga verbindt lichaam en geest en brengt balans. Door yogalessen kan je ook verbinden met elkaar, zonder in gesprek te treden.

 

Social Share:
Naar boven