yoga 3Vinyasa flow yoga is een actieve vorm van yoga en milder dan power yoga. Ook in deze vorm van yoga staat de adem centraal. Tijdens de lessen bouw je uithoudingsvermogen en kracht op. Het is niet nodig om lenig te zijn om aan deze lessen deel te nemen. 

Vinyasa flow yoga is een vorm waarbij het tempo iets lager ligt dan in de power yoga les. De houdingen zijn minder intensief en worden wat langer aangehouden. Met behulp van ademondersteuning voer je de verschillende houdingen direct achter elkaar uit. De focus ligt hier meer op gratie en souplesse dan op kracht. Er zijn altijd opties in houdingen, zodat je rustig kunt opbouwen. 

Vinyasa betekent ‘verbinding van beweging en ademhaling’. Door deze verbinding onderstaat er een natuurlijk ritme, flow, waarin in de houdingen elkaar in een redelijk tempo opvolgen. 

Vinyasa flow yoga is een aanrader voor als je wat meer fysieke uitdaging zoekt maar power yoga net een beetje te intensief vindt. Ook als je met onrust kampt (zorgen, onzekerheid, malende gedachten) kan deze vorm van yoga goed helpen om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen.

PT Yoga (Personal Training)

Deze yogavorm wordt ook als PT aangeboden. De voordelen van PT zijn:

  • Vast patroon en frequentie
  • Persoonlijk contact en begeleiding op maat
  • Stok achter de deur
  • Advies over beweging, voeding en leefstijl
  • Continue uitdaging

De kosten zijn eventueel fiscaal aftrekbaar voor ondernemers.

Neem vrijblijvend contact op: 

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef gerust voorkeurstijden en -dagen aan.

Het Consultatiehuis

033 888 76 27

info@consultatiehuis.nl

Bezoekadres volgt binnenkort

Amersfoort

 

Openingstijden

Ma - vrij: 08.00 - 17.00 uur

Social Share:
Naar boven